Adaletli Olun,Hakkaniyetli Olun

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Belediye Zabıta Müdürlüğü personeli ile yemekte bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin ve Zabıta Personeli katıldı.Yemekte konuşan Başkan Seyfi Dingil, “Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum.Zabıta Ekiplerimizin yükü biraz daha ağır çünkü belediyenin hem dışa bakan yüzü hem de vatandaşla birebir ilgilenen zor bir görevi var. Ben sizleri ailem olarak görüyorum.Sizlerden adaletli olmanızı,hakkaniyetli olmanızı istiyorum.

Sizin çalışmalarınızla birlikte İskenderun’u örnek belediye haline getireceğiz.Kurumsallaşma yolunda önemli adımlar attık”şeklinde konuştu.Şehrin sağlıklı ve kaliteli hizmet almasında en büyük katkıyı Zabıta ekiplerinin verdiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Seyfi Dingil,alanda şartlar ne kadar zor olursa olsun sizlere çok güveniyorum.Her zaman arkanızdayım.Hiç bir şeyden korkmayın.Bu bilinçle hareket ederek her türlü olumsuzluğun ve kalitesizliğin tespitinde ve giderilmesinde İskenderun Belediyesinin gücü sizlersiniz.Bu güne kadar göstermiş olduğunuz başarılı hizmetlerden dolayı hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Seyfi Dingil’den sonra söz alan İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy çalışanları adına Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.Amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde şehre hizmet etmek olduğunu ifade eden Zabıta Müdürü Aksoy,kırıcı ve cezai işlemleri öncelik görmeden Zabıtanın görev alanlarına giren konularda İskenderun halkına en iyi hizmeti sunabilmek için gayret gösterdiklerini söyledi.

zabıta (1) zabıta (2) zabıta (3) zabıta (4) zabıta (5)