Altyapı Koordinasyon Merkezi Toplantısı Gerçekleşti

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), 15 ilçeyi altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla modernize ederek Hatay’ı Akdeniz’in inci şehri yapma yolundaki azim ve istikrarını tüm birimleriyle sahaya yansıtıyor.

HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Altyapı Koordinasyon Merkezi(AYKOME) Şube Müdürlüğü, 19 Şubat Cuma günü saat 10.00’da HBB Toplantı Salonu’nda Alt Komisyon Toplantısı gerçekleştirdi.

İl genelindeki altyapı ve üstyapı koşullarının iyileştirilmesi amacıyla HBB AYKOME Şube Müdür Vekili Osman Tamer Sırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) daire başkanları, şube müdürleri ile AYKOME ve HBB Yol Şube Müdürlüğü personelleri katılım gösterdi.

Hatay halkına daha kaliteli ve kalıcı hizmetler üretebilmenin yollarının arandığı toplantıda, birimler arası koordinasyonun sağlanması hususuna dikkat çekildi.

HBB, İLİMİZİN UMUT VADEDEN GELECEĞİ İÇİN HİZMETLERİNİ DAHA DA İLERİYE TAŞIYOR

Altyapıya yönelik kazısız teknolojileri kullanarak bir koordinasyon merkezi oluşturmak, kontrolsüz ve hasarlı kazıların önüne geçebilecek teknolojileri sunmak ilkesiyle hizmet üreten AYKOME, Hatay’ın içme suyu, kanalizasyon ile yağmur suyu çalışmalarını titizlikle yürüten HATSU ile iş birliği içerisinde ilimizin umut vadeden geleceği için hizmetlerini her geçen gün daha ileriye taşımayı amaçlıyor.

HBB Hatay’ı günden güne daha yaşanabilir bir kent haline getirmek, kentin olası sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturabilmek amaçlarıyla tüm birimleriyle vatandaşa kaliteli hizmetler sunmaya ve çözüm odaklı koordinasyon toplantıları gerçekleştirmeye devam edecek.

isk