Hürriyet Mahallesi ve Kanatlı Caddesinde ki trafik karmaşası son buluyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ortak çalışmasıyla, şehir merkezinde bulunan Hürriyet Mahallesi Kanatlı Caddesinde ki trafik karmaşası son buluyor.

Eski İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Polis Merkezi olarak kullanılan binanın yıkılmasıyla birlikte özellikle mahalle sakinlerinin artan şikayetlerini değerlendiren İskenderun Belediyesi ekipleri alan üzerinde çevre düzenlemesi ve kaldırım bordür çalışmasına başladılar. Şehrin en işlek caddesi olan Kanatlı caddesinin bir bölümünün yayalaştırılmasıyla birlikte cadde üzerinde uzun araç parkları ile yaşanan karmaşanın sonlandırılması hedefleniyor.

Çok sık kazaların yaşandığı cadde üzerinde yeni yapılan kaldırım düzenlemesi ile trafik düzeninin rahatlayacağını belirten Hürriyet Mahallesi sakinleri, emniyet binasının yıkılması ile birlikte parkların çoğaldığını ve huzursuz olduklarını söylediler. Ekiplerin yaptığı düzenleme ile bir nebze de olsa rahatlayacağını ifade eden vatandaşlar, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve ekiplere teşekkür ettiler.

H2 H4 H5

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.