Ehdav Basın Sözcüsü Sedat BİLGİN Hain Terör Saldırısını Lanetledi

Başkent Ankara Genel Kurmay Başkanlığı Kavşağı İnönü Bulvarı üzerindeki kırmızı ışıkta askeri personelleri taşıyan servis araçlarının durduğu esnada bombalı bir araçla yapılan saldırı sonucu maalesef yapılan belirlemelere göre Askeri Personel ile Sivil vatandaşlarında aralarında bulunduğu 28 Kişinin hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Son Zamanlarda Ülkemizde artan Hain terör saldırıları İçimizi yine Adeta yakmıştır. Başkent Ankara’da yaşanan bu patlama bir kez daha terörün etnik Köken, Çoluk Çocuk, Kadın , Erkek , Asker , Polis ,Sivil ayırmadığını ortaya koymuştur.

Irkı, dili, dini, mezhebi olmayan terör yine birçok canı yakmış, ülkemizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Bu hain saldırıları gerçekleştirenlerin, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm terör faaliyetlerini lanetliyorum. Ankara’nın Tam Kalbinde T.B.M.M Bakanlıklar , Genel Kurmay , Deniz Kuvvetleri , Hava Kuvvetleri , Jandarma Genel Komutanlığı’nın Hemen Yanı Başında Saldırının Gerçekleştirilmiş Olması Terör Örgütlerinin Hedefinin Ne kadar büyük ve acımasız olduğunu Açıkça göstermektedir.

İnanıyoruz;ki Ülkemizin Milli Birlik ve Bütünlüğünü Bozmak Milletimizin bu Coğrafyada huzur ve güven içerisinde yaşamasına engel olmak gibi kirli emelleri olan hiçbir odak başarıya ulaşamayacaktır. Yüce Rabbim Ülkemizi Ve Milletimizi Her türlü Terör Saldırılarından Korusun Kahraman Türk Ordusu Ve Emniyet Güçlerimizi Her Zaman Ve Her Yerde Mansur Ve Muzaffer Eylesin. Bu düşüncelerle, Ülkemize, Milletimize, birliğimize ve Huzurumuza yönelen bu cani ve insanlık dışı saldırıyı kınıyor, Hayatını Kaybeden Aziz Şehit’lerimize Allah’tan rahmet Yaralılara Acil şifalar. Türk Silahlı Kuvvetleri İle Ulusumuza Başsağlığı diliyorum. Dedi.

SEDAT BİLGİN
EHDAV BASIN SÖZCÜSÜ – ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ

sedat bilgin