Başkan Seyfi Dingil,Muhtarlarımızla Mahalle Gezilerine Başlayacağız

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehir genelinde büyükşehir yasası ile birlikte köy muhtarlarının kalmadığını buna paralel olarak mahalle sayısının çoğalmasıyla birlikte 45 mahalle muhtarının bulunduğuna işaret ederek, vatandaşın seçtiklerine her zaman değer verilmelidir dedi.

Başkan Seyfi Dingil, bütün mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sık sık beraber olmaya gayret ettiğini, vatandaşın sorunlarını, dertlerini ve isteklerini en iyi muhtarların tespit edeceğini bu yüzden muhtarların devletin en temel taşlarından biri olduğunu dile getirdi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yeni yapmakta oldukları projeleri muhtarların görüşüne sunacaklarını ifade ederek mahalle gezilerine başlayacaklarını, düzenli toplantılar düzenleyeceğini söyledi. Başkan Seyfi Dingil demokrasinin yerelde başladığına inandığını vurgulayarak, “Demokrasi önce mahallede başlar. Mahallelerde belediyeciliğimizin hizmet kültürü ne kadar güçlenirse, şehrimizin tamamında da hizmet standartlarımız o kadar yükselir. Yeni bir yapılanma ve kurumsallaşma yolunda hızla ilerliyoruz. Artık mahallelerde muhtarlarımızla birebir görüş alışverişi içerisinde olacağız.

Teslim ettiğimiz yeni muhtar evlerinden sonra sıkıntı yaşayan diğer muhtarlarımızın da muhtar evlerini tamamlayacağız. Yeni muhtar evleri yapacağız. Muhtarlarımızı hiçbir zaman ihmal etmeyeceğiz. İskenderun muhtarları prestijli muhtarlar olacak” diye konuştu.

muhtarlar