Erzin’de Kanalizasyon Sorunları Gideriliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), altyapıdan gelen şikâyetler üzerine anında müdahaleler gerçekleştirerek vatandaşların sorununa anında çözüm ürettiklerini bildirdi.

Hatay genelinde yapılan çalışmalar, geliştirilen projeler ile kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında önemli yol kat edildiğini belirten Genel Müdürlük, Erzin ilçesine bağlı Mahmutlu Mahallesi’nde bulunan Toki Evleri ve bölgedeki mezbahaneden dışarı akan katı atıklarının vatandaşa verdiği rahatsızlığı engellemek için kanal hattının ana şebekeye bağlandığını açıkladı.

Katı atıkların çevreye zarar vermemesi ve yayılan kötü kokuları önlemek için mücadele veren HATSU, yaşam alanlarının yoğun olduğu bölgelerde tespitler yapıldığını ayrıca oluşabilecek sorunların önüne geçmek için hat değişimleri ve kanal temizlikleri gibi çalışmalar ile sorunların bertaraf edildiğini bildirdi.

KANALİZASYON SORUNLARI BİR BİR GİDERİLİYOR (3) KANALİZASYON SORUNLARI BİR BİR GİDERİLİYOR (4) KANALİZASYON SORUNLARI BİR BİR GİDERİLİYOR (5)