Başkan Culha: Bu Köprü İle Ulaşım Daha Rahat ve Güvenli Bir Şekilde Sağlanacak

TURİZM CENNETİ ARSUZ’DA 64 METRE UZUNLUĞUNDA VE 13 METRE GENİŞLİĞİNDE KÖPRÜ

Hatay’ın turizm cenneti ilçelerinden biri olan Arsuz’un birçok mahallesini birbirine bağlayacak Zilli Deresi üzerindeki köprü çalışmalarını hızlandıran HBB ekipleri, 64 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğindeki köprüde son aşamaya gelindiğini bildirdi.

Başkan Culha: Bu Köprü İle Ulaşım Daha Rahat Ve Güvenli Bir Şekilde Sağlanacak

Arsuzluların ulaşımda rahatlamasına vesile olacak HBB’nin köprü çalışmalarını değerlendiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yaklaşık 4-5 yıl önce deforme olan ve daha sonra tamamen yıkılan köprünün ilçede Çengen Mahallesi’nden başlayıp Madenli, Üçgüllük, Akçalı, Hacıahmetli, Höyük ve Höyük Avcılar Suyu karayollarına alternatif bir yol güzergâhı oluşturacağını belirterek, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ulaşımın daha rahat ve güvenli bir şekilde sağlanacağını kaydetti.

Köprü çalışmalarında sona gelinen derede çevre düzenlemeleri gerçekleştiren HBB ekipleri, köprünün en kısa zamanda hizmete sunulacağının müjdesini verdi.

Arsuzlular, Hatay’ın her ilçesini adeta şantiye alanı haline dönüştüren ve çalışmalarıyla halkın takdirini kazanan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

arsuz (2) arsuz (3) arsuz (4) arsuz (1)