Kıcı Köyü Muhtarı Ahmet Soysal, halkım için varım

Belen Kıcı köyü Mahallesi Muhtarı Ahmet Soysal, Halkım için, köyüm için kendimi hizmete adadım” diyerek, her zaman köy halkının yanında olduğunu ifade etti. Göreve geldiği günden buyana çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kıcı köyü muhtarı Ahmet Soysal, sık sık esnafını da ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, çözüm yolları üretiyor. Belen geçidinde Amik Ovasına hakim bir noktada yapılan Ahşap Satış evlerinde köy ürünlerini satarak geçinen esnafları ziyaret eden Muhtar Soysal; “Köyümüze bu hizmetlerin kazandırılması ile birlikte köy halkımız kendi ürettikleri ürünleri burada satarak, geçimlerini sağlıyor ve ev ekonomisine katkı sunuyorlar” dedi. Kıcı köyü esnafı da kendilerine sağlanan bu imkanlardan dolayı başta Kıcı köyü muhtarı Ahmet Soysal olmak üzere Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve Belen Kaymakamlığına da teşekkür ettiler.
Kıcı köyü muhtarı Ahmet Soysal, hizmetlerine de değinerek, “Mahallemize daha iyi hizmet için burdayız. Bizden önceki muhtar arkadaşlarıma da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İmkanlar ölçüsünde bizlerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Köyümüzün gerek at yapı gerek içme suyu problemlerinin çözümünde desteklerini esirgemeyen Belediye ve Kaymakamlığımıza da teşekkür ediyoruz. Belen Kıcı köyünden geçen yolcuların yorgunluklarını atabilecekleri, Kıcı Köyünden Amik Ovasını kuş bakışı da seyredebilirsiniz Köyümüzde sık sık elektrik kesintierinden dolayı da sorunlar yaşıyoruz. Bu sorunların çözümü için de çalışmaların yapılmasını istiyoruz” dedi. Kıcı köyü muhtarı Ahmet Soysal’ın da halkı için yaptırdığı ve son derece otantik bir mekan olan Muhtarın Yerinda insanlar burada aileleri ile birlikte yörenin leziz yemeklerini afiyetli yiyorlar. Muhtar Soysal, “Belen’den geçen bütün yolcularımızı lokantamızda da misafir ediyoruz. Muhtarın Yeri adlı Lokantamızın kapısı herkese açık. Bunun yanında Hatay’ın en lezzetli inciri de bizim köyümüzde yetişiyor. Geçtiğimiz yıl birincisini düzenlediğimiz Kıcı İncir Festivali yoğun ilgi gördü. İnşallah bu yıl daha organizeli bir şekilde incir festivalinin ikincisini düzenleyeceğiz. Köyümüzün tanıtım ve gelişmesi için her türlü sosyal projeleri de hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

KICI KÖYÜ MUHTARI HALKIN YANINDA (1) KICI KÖYÜ MUHTARI HALKIN YANINDA (4) KICI KÖYÜ MUHTARI HALKIN YANINDA (5) KICI KÖYÜ MUHTARI HALKIN YANINDA (6) kıcı köyü muhtarı halkının yanında0