İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den Sert Açıklama

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, dedikodu mekanizması ile yıpratma kampanyası başlatanlara karşı mücadeleden asla taviz vermeyeceğini ifade ederek sert açıklamalarda bulundu.

Yoğun belediye çalışmalarından fırsat buldukça sahada belediye çalışmalarını yakınen takip eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yolda karşılaştığı vatandaşların kendisi hakkında söyledikleri karşısında duygulanarak, ben bu şehir de doğdum, büyüdüm. Allah bana şehrime hizmet etmeyi nasip etti.

Bu nasip karşısında bende vicdani sorumluluk içerisinde halka hizmet ediyorum dedi. Vatandaşların dert ve isteklerini dinleyerek halk sohbetleri yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil sözlerine şu şekilde devam etti;”iki yıl içerisinde çok önemli projeleri hayata geçirdik. Günü birlik hizmetler yaparak halkımızın beklentilerine cevap verme metodunu hiçbir zaman benimsemedim. Yaptıklarımız ortada. Feyezan kanalının ıslahının yapımına başlanması hizmet değilmi. Yıllardan beri bu soruna kim el attı, kim yapabildi.

Karayollarının arsası her haliyle içler acısı değimliydi. Şehrin tam ortasında, atıl bir alanı şehrimize, halkımıza kazandırdık. Değeri milyon dolarlarla ölçülmez. Bu şehirde yaşayan tüm insanların belki de en büyük ihtiyacı olan yeşil alan konusunda attığımız adımı kimse yabana atmasın. Ziraat bahçesi alarak halkın kullanımına açıyoruz. İnşallah Mayıs 2016 sonrasında çok güzel bir proje ile yapıma başlayacağız”dedi.Bazı çevreler tarafından özellikle sosyal medya üzerinden sahte hesaplar açılmak suretiyle karalama kampanyası yapanlara papuç bırakmayacağını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil,bu kişiler hakkında teknik ekibinin yoğun çalışma yaptığını,bu kişiler hakkında yasal işlemlere başlayacaklarını söyledi.

b  2 b 3 b1