İskenderun’da Muayene Bacaları Yenileniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), İskenderun ilçesi genelinde bütün kanalizasyon bacalarının yenilendiğini duyurdu.

Yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının yüzeyinde bulunan muayene bacalarının eskimesinden dolayı oluşan sorunlara yönelik çözüm geliştiren Genel Müdürlük, İskenderun İlçesine bağlı Karayılan, Bekbele, Denizciler mahalleleri ve şehir merkezinde yenileme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Deforme olan parsel ve muayene bacalarını betonlayarak tamirini yapan 2. Bölge Kanalizasyon ekipleri, asfaltın üstünde kalarak tehlike oluşturan bacaları da tespit ederek asfalt seviyesine getirdi.

Tıkalı olan yağmursuyu ve kanalizasyon hatları ile ilgili gelen şikayetlere gece gündüz demeden müdahale ettiklerini bildiren HATSU, vatandaşların sıkıntı çekmemesi için combi ve kılavuz araçlarının seferber edilerek sorunların çözüldüğünü açıkladı.

İSKENDERUN’DA MUAYENE BACALARI YENİLENİYOR (1) İSKENDERUN’DA MUAYENE BACALARI YENİLENİYOR (2) İSKENDERUN’DA MUAYENE BACALARI YENİLENİYOR (3)

Önceki İçerikHatay Yıldızlar Boks Takımı Marmaris Yolcusu
Sonraki İçerikTürk-İş Genel Başkanın’dan Seyfi Dingil’e Ziyaret