İskenderun Belediyesinden İbadethanelere Destek

İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla şehirdeki tüm cami ve diğer ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak yapılarak, eksiklerini giderilmeye devam ediyor.Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatı ile kent genelinde bulunan ibadethanelerden gelen yardım talebi doğrultusunda belediye desteği sürüyor.

Camilerimizin rutin olarak temizlik ekipleri tarafından yıkanması, bank verilmesi, bahçe düzenlemesi, ağaçlandırma, boya ve kilitli parke taşı döşemeleri gibi ihtiyacı olan yardımlar İskenderun Belediyesi tarafından titizlikle yapılıyor.

İskenderun Müftülüğüne bağlı Cemil-Nezahat Güler Yatılı Kuran Kursu’nun çevre düzenlemesini yapan ekipler,ihtiyaç duyulan her yerde her zaman hazır olduklarını belirttiler. Vatandaşların daha rahat ibadet etmeleri için tadilat çalışmalarını yaptıklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,şehrimizde çok sayıda cami ve ibadethanelerimizin bakım ve tadilat çalışmasını gerçekleştirdik. Belediye olarak elimizden gelen her türlü imkanları kullanarak, desteklerimizi sürdürmekteyiz. Desteğimiz bu anlamda devam edecektir ifadelerine yer verdi.

a1 A2 a3 a4 a5