Muhtar Demirci: Sıkıntı Kısa Sürede Giderildi

İskenderun Kocatepe Mahallesi’nde meydana gelen içmesuyu patlağına İçmesuyu Dairesi 2. Bölge Müdürlüğü ekiplerin yaptığı acil müdahaleyle sorunun giderildiğini belirten Genel Müdürlük, patlağın meydana geldiği boruların değiştirildiğini ve yerine 200’lük borularla 200 metre yeni hattın döşendiğini belirterek, yapılan çalışma sayesinde kayıp- kaçakların ve su kesintilerinin önüne geçildiğini aktardı.

HATSU İdaresi, 3 iş makinesi ve 9 personel ile yapılan iş sonunda mahalle üzerinde bulunan evlerin su sorununun giderildiğini belirterek, içmesuyu hattı olmayan noktalarda da çalışmaların yapıldığını ve içmesuyu altyapısı eksikliğinin giderildiğini vurguladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve görüşlerini dile getiren Kocatepe Mahalle Muhtarı Doğan Demirci, Mahallede 200 metreye yakın su patlağının olduğunu ve mahallede büyük sıkıntılar oluşturduğunu ifade ederek, sorunun giderilmesi adına HATSU’ya dilekçe verdiklerini ve kısa süre içerisinde sıkıntının giderildiğini belirtti.

Yapılan çalışmalar içerisinde 200 metre yakın çelik boruların döşenmesini 1.5 günde tamamlandığını aktaran Demirci, “Mahallemiz adına sayın Lütfü Savaş’a ve HATSU 2. Bölge Müdürlüğü’ne teşekkürlerimizi sunar ve saygılarımızı belirtmek isteriz” dedi.

İÇMESUYU DAİRESİ’NDEN ARIZALARA ANINDA MÜDAHALE (1) İÇMESUYU DAİRESİ’NDEN ARIZALARA ANINDA MÜDAHALE (2) İÇMESUYU DAİRESİ’NDEN ARIZALARA ANINDA MÜDAHALE (5) İÇMESUYU DAİRESİ’NDEN ARIZALARA ANINDA MÜDAHALE (6)