Sağlıklı Yaşamın Adresi Normway Hizmete Girdi

Dünyanın bir çok yerinde doğal sağlıklı yaşam ürünleriyle insanların sağlıklı bir şekilde yaşaması için hizmet eden ve Polattürk firması distribütörlüğünde Türkiye’de ve çeşitli ülkelerde faaliyet gösteren “Normway Sağlıklı Yaşam Ürünleri Merkezi” Dörtyol şubesi açıldı.
Numuneevler Mahallesi Necatibey Caddesi üzerinde Şube Müdürü Elif Bayar koordinatörlüğünde hizmete başlayan şubenin açılışı görkemli bir şekilde oldu.
Açılış törenine Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Ak Parti Eski Dörtyol İlçe Başkanı Osman Görgen, Dörtyol Gençlik Meclisi Başkanı Okan Maden ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış kurdelasını kesen Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, yaptığı konuşmada Milli Mücadelede Düşmana İlk Kurşunu atan Türkmen şehri olan Dörtyol insanının her alanda her hizmet sektöründe her yeniliği fazlasıyla hak ettiğini, gelişen ve büyüyen Dörtyol’a sağlık başta olmak üzere her sektörde çağın gerektirdiği yenilikleri içerisinde barındıran hizmetlere her geçen gün ihtiyacın arttığını ifade etti.
Başkan Toksoy “Bugünde güzel Dörtyol’umuz girişimci ve yenilikçi genç kardeşlerimizin öncülüğünde yeni bir hizmet sektörü olan sağlıklı yaşam ürünleri merkezi adı altında ilçemiz halkına suyu doğal olarak arıtan ürün başta olmak üzere sağlıklı yaşam hizmeti sunacaklar. Kendilerini ilçem adına tebrik ediyor, işyerlerinin hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.
Şube Müdüresi Elif Bayar’da yaptığı konuşmada; “Dünyanın bize sunduğu tüm nimetlerin farkındayız. Sanayi ve teknoloji ilerledikçe bu nimetler yapaylaşıyor. Bu yapaylık insan hayatını kolaylaştırıyor gibi görünse de, uzun vadede tüm insanlığı ve dünyayı yavaş yavaş yok ediyor. İnsan sağlığı gün geçtikçe bozuluyor. Bizler, insanların daha sağlıklı ve konforlu yaşam istediklerini fakat günümüz şartları dolayısıyla ulaşamadıkları ve yapamadıkları şeylere özlemlerini de biliyoruz. Buradan yola çıkarak doğayı gözlemleyip teknolojiyi de kullanarak sağlıktaki konforu amaçlayan ürünler üretiyoruz.
Her gün daha iyi bir gelecek yaratmak için çalışıyoruz. Markalarımızın insanların yaşam kalitelerini artırma güçlerine ve doğru işler yaptığımıza her zaman yürekten inandık. POLATTÜRK ailesi büyüdükçe, sorumluluklarımız da artıyor. Küresel sorunların hepimizi ilgilendirdiğini biliyoruz. 20. Yüzyıl, insanlık için çok hızlı sanayileşme ve şehirleşme asrı oldu. Bu dönemin hızla getirdiği yeni yaşam meteryalleri çok az, hatta bazen hiç sorgulanmadan yaşamımıza entegre oldu. Ancak bu dönemin sonlarında, insanlık yavaş yavaş düzenin yan etkilerinin ve zararlarının farkına varma-ya başladı. 21. Yüzyılda ise; giderek artan bir tonda sesini yükselterek bu zararlı etkilerden kurtulmaya çalışıyor. Daha az fiziki güç harcamayı konfor zannettik, 3-5 dakika yürümeyi terk edip araçlar kullandık. Hem hareketsiz kaldık hem de havayı daha çok kirlettik. Evimize dahi merdiven basamaklarından çıkmak zor geldi diye asansörleri icat ettik. Canlıların parçası ve kaynağı olan toprağı, daha çok ürün alabilmek adına kimyasallarla kirlettik, bitkilerin genleriyle oynadık. Sonunda fark ettiğimiz; bizim için hayati öneme haiz minerallerden yoksun su tüketiyor olmamız oldu. Normway tam da bu amaçla kuruldu işte. İnsanın, bu doğanın bir parçası olduğu gerçeğini yüksek sesle söylüyor ve doğayı takip ediyoruz” dedi.
Protokol tarafından yapılan açılışın ardından Şube Müdüresi Elif Bayar tarafından Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a doğal olarak minarellendirilen ve antioksidan su olan “ALKAMİNA” suyun hediye edildi.

nw 005 nw 070

Önceki İçerikSüleyman Demirel Anadolu Lisesinde Öğrencilere Üniversiteler Tanıtıldı
Sonraki İçerikZabıta Daire Başkanlığı’ndan İskenderun Kasap Esnafıyla İstişare Toplantısı