Selçuk İnan’lı Four Angel’s Fashion House Görkemli Açılışa Sahne Oldu

İskenderun’un ilk kişiye özel Moda Tasarımı ( Houte Couture ) Mağazası
‘Four Angels ‘kişiye özel moda tasarımı ( Houte Couture ) firmasını 4 kız kardeş olarak Serap İnan , Seher Önder , Sezen Devrim, Pınar Kelahmet ile birlikte İskenderun’a kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.
Four Angel firmamızla alanında profesyonel kadromuzla, siz değerli müşterilerimizin istediği “Kişiye Özel Tasarım” kıyafetlerde sizlerin hizmetinizdeyiz. 2016 yılının başında başladığımız moda serüvenimiz hızlı bir şekilde büyüme hedefiyle sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışacağız.. Sizde kendinizi özel hissetmek ve hissettirmek istiyorsanız Moda zincirinin en yeni, en tarz, en farklı ve en iddialı halkası olma yolunda ilerleyen “Four Angels’i ziyaret edebilirsiniz.
Tasarımcılarımızın yenilikçi bir bakış acısıyla hayat verdiği modeller kendinizi özel hissetmek istediğiniz her platforma uygun olarak tasarlanmıştır.
Four Angels olarak bizler, Moda da ki sınırsızlığa bir sınır getirmeden vizyonel ve modern bir şekilde, siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda çalışıyor ve bundan kıvanç duyuyoruz.
Kişiye özel moda tasarımı (Haute Couture )
• Yenilikte ve çözümlerde önder olmak
• Müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak
• Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, kaliteden taviz vermeden karşılamak
• İhtiyaçları doğru değerlendirmek
• Kişiye özel dikim felsefesini en üst düzeyde uygulamak
Bilimsel ve estetik ölçütlerle düşünceyi modele dönüştürebilen, moda tasarımı konusunda en son bilgi ve teknolojik yenilikleri izleyen, çözüm üretebilen, özgün ve yenilikçi tasarımlar yapabilen, kültürel ve sanatsal değerleri dikkate alan, sektörü iyi tanıyan, sanatsal bakış açısı ve teknik donanıma sahip, özgüveni yüksek tasarımlar yaparak sizlere en iyi hizmeti sunmaktır.
Hem müşterilerimize hem de çalışanlarımıza karşı tanıştığımız andan başlayarak dürüstlüğü ön planda tutan bir ilişki anlayışını benimsemekteyiz. Ahlak ve dürüstlük ilke ve değerlerini davranış ve faaliyetlerimizde uygulayarak müşterileri için farklı bir değer yaratabilen bir hizmet firması olmayı sürdürmek.
Yukarıda yer alan temel değerler ışığında; temeli sektördeki teknolojik gelişmeleri takip etmeye, yasal gereklere uymaya, çalışan personel ve müşteri memnuniyet ve beklentilerini sürekli ölçerek iyileştirmeye,sistemli ve verimli bir çalışma anlayışına dayanan kalite güvence sisteminin kurulması ve etkinliğinin ölçülerek sürekli geliştirilmesi için çalışmalar yapılacaktır.
İskenderun’un ilk,kişiye özel moda tasarımı ( Houte Couture )mağazamıza bekliyoruz.
Savaş Mah. 41 Sok.No:3 Murathan işhanı K:1 D:4 iskenderun / Hatayİletişim: 0326 613 87 77 , 0532 583 18 08

Four Angels (1) Four Angels (2) Four Angels (3) Four Angels (4) Four Angels (5) Four Angels (6) Four Angels (7) Four Angels (8) Four Angels (9) Four Angels (10) Four Angels (11)

Önceki İçerikDolar’da Son Durum
Sonraki İçerikChp İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz’dan basın açıklaması