Şehitpamir Caddesine Alternatif Yol Açıldı

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, İmar çalışmaları kapsamında Şehit pamir Caddesine çıkış yapabilecek alternatif yol kazandırıldı. Şehrin yeniden inşası için çalışmalarını aralıksız sürdüren İskenderun Belediyesi ekipleri Ziya Gökalp ve Mithat paşa Caddelerinden birbirine bağlantılı olarak Şehit pamir caddesine çıkışı sağlayan yeni bir yol daha açtı.

İskenderun genelinde buna benzer birçok çalışma yürüteceklerini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çarpık yapılaşma ile birlikte yıllardır araç ve yaya trafiğine kapalı olan yeni sokağın uzun uğraşlar sunucu açıldığını söyledi. Yeni yol açma çalışmalarında kendilerine yardımcı olan ve emeği geçen herkese teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, daha güzel ve yaşanabilir bir şehir için çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi. Şehrin yoğun iki caddesini ana caddeye bağlayan yolun trafiğe açılmasıyla şehir içi yaya ve araç trafiğinde önemli bir düzenleme olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil;”artık kanatlı caddesinden gelen araç sürücüsü sahil bulvarına çıkmadan şehit Pamir caddesine rahatlıkla tek yön olarak ulaşabilecek.

Aynı şeklide Mithat paşa caddesini kullanan vatandaşlarımızda Ziya Gökalp Caddesi üzerinden Şehit pamir Caddesine ulaşımda kolaylık yaşayacaklar. Yaşanan yoğun trafik akışını azaltmak üzere yaptığımız bu çalışmasının takdir görmesi bizlere ilerisi için ışık tutmaktadır”şeklinde konuştu.

MİTHATPAŞA TRAFİĞE AÇILDI (1) MİTHATPAŞA TRAFİĞE AÇILDI (3) MİTHATPAŞA TRAFİĞE AÇILDI (4) MİTHATPAŞA TRAFİĞE AÇILDI (5) MİTHATPAŞA TRAFİĞE AÇILDI (8)