Büyükşehirden İnsan Sağlığını Yok Sayarak Haksız Kazanç Elde Eden Satıcılarla Müdehale

HBB, İNSAN SAĞLIĞINI YOK SAYAN SATICILARIN KORKULU RÜYASI OLDU

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı 3.Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, haksız kazanç elde etmek isteyen satıcılara yönelik denetimleri sıklaştırdı.

HBB 3. Bölge Zabıta Ekipleri, halk sağlığını korumak amacıyla İskenderun ilçe genelinde sokak ve caddeleri tarama altına alarak sağlıksız gıda satışı yapan kişilere yönelik kontrolleriyle, insan sağlığını hiçe sayan satıcıların korkulu rüyası oldu.

İnsan Sağlığını Yok Sayarak Haksız Kazanç Elde Eden Satıcılara Hbb Müdahalesi

Ekiplere bildirilen şikayetler doğrultusunda İskenderun E-5 karayolu üzerinde uygulama yapan zabıtalar, kaldırım kenarında insan sağlığını olumsuz etkileyecek şekilde satış yapan seyyar satıcının tezgahına el koydu.

İnsan sağlığını ve kent düzenini bozan seyyar satıcılara göz açtırmayan HBB Zabıta Ekipleri, kaldırım işgalleri, görüntü kirliliği gibi olumsuz unsurları ortadan kaldırmak için gösterilen yoğun çaba ile büyük takdir topladı.

KESKİN: HALKIMIZIN DAHA GÜZEL VE SAĞLIKLI BİR YAŞAM SÜRMESİ İÇİN ETKİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

HBB 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet KESKİN konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Halkımızın daha güzel ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için etkin çalışmalarımız devam edecek. İlçe genelinde olumsuz bir durumla karşılaşan vatandaşlarımız ‘ALO 153 Zabıta’ hattına şikayetlerini bildirerek düzenin sürmesi hususunda bizlere katkıda bulunabilirler” ifadelerini kullandı.

büyükşehir (4) büyükşehir (1) büyükşehir (2) büyükşehir (3)

Önceki İçerikİskenderun Belediyespor Şampiyonluklara Doymuyor
Sonraki İçerikŞehir Tiyatrosu’nun Yeni Oyunu ‘Scapın’ın Dolapları’na Büyük İlgi