Arsuz’a Yeni Köprü Yapılıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Arsuz İlçesinin Nardüzü Mahallesi’nde ulaşımda büyük bir rahatlama sağlamak amacıyla köprü yapım çalışmasına başladı.
KÖPRÜ, ARSUZ’DA NARDÜZÜ VE KARAAĞAÇ MAHALLELERİNİ BİRBİRİNE BAĞLAYACAK
Olumsuz hava koşullarının sebep olduğu ulaşım problemleri neticesinde mahalle sakinlerinin köprü yapım yönündeki talebini dikkate alan HBB, ulaşıma pratiklik kazandırmak ve mesafeleri kısaltmak amacıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı eliyle köprü yapımı için kolları sıvadı.
YAPIMINA BAŞLANACAK KÖPRÜ, 10 METRE GENİŞLİĞE VE 23 METRE UZUNLUĞA SAHİP OLACAK
Arsuz’da Nardüzü ile Karaağaç mahallelerini birbirine bağlayacak köprünün 10 metre genişliğine ve 23 metre uzunluğa sahip olacağı öğrenilirken, ulaşımda rahatlık temin edilen ve sağlıklı bir trafik akışı sağlanan iki mahalle arasında güvenli bir geçiş sağlanmış olacak.
HBB Ekipleri gerçekleştireceği bu köprü çalışması ile Nardüzü ve Karaağaç mahallelerinde ikamet eden vatandaşların günümüze kadar gelen önemli bir sorununu daha çözüme kavuşturmuş olacak.
BAŞKAN SAVAŞ’IN SORUNLARA ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI HATAY’I KALKINDIRIYOR
Vatandaşlar, gerçekleşecek bu önemli hizmette büyük emeği geçen HBB Ekibine ve il geneline hizmet sunumunda ortaya koyduğu insan odaklı, ayrım gözetmeyen, sorunlara çözüm odaklı tutumundan dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

arsuz (1) arsuz (2) arsuz (3)

Önceki İçerikKarsu Dönmez Yeni Albümü Colors’ı Hatay’da Tanıttı
Sonraki İçerikHatay ve Türkiye İstatistikleri