Başkan Savaş, Mıpım Fuarı’nın İstanbul’daki Lansman Toplantısına Katıldı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve şehircilik fuarı olarak bilinen ve periyodik aralıklarla Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM’in İstanbul’daki lansman toplantısına katıldı.
Başkan Savaş, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek ve yurtdışında az tanınan şehirlerin gayrimenkul ile şehircilik yapılanmalarını tanıtmalarına olanak sağlayarak yurtdışındaki fonları ülkemize çekme amacı güden fuara Hatay’ın katılımının önemli olduğunu ifade etti.
“HATAY, ULUSAL VE ULUSLAR ARASI ORGANİZASYONLARDA BOY GÖSTERECEK”
Hatay’ın gelişimi ve geleceğe modern bir şehir olarak sağlam adımlarla basması için bu tür organizasyonların önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Savaş, yatırım getirecek ulusal ve uluslar arası organizasyonlarda Hatay’ın boy göstermesi gerektiğini vurguladı.
GAYRİMENKUL UZMANLARI, HATAY’IN ULUSLAR ARASI FONLARI ÜLKEMİZE ÇEKME POTANSİYELİNİ YÜKSEK BULUYOR
Gerçekleşen MIPIM 2016 Fuarı Değerlendirme Toplantısı’nda, 15- 18 Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek 2016 MIPIM Fuarı’na katılacak şehirlerin gayrimenkul potansiyelleri ile şehircilik anlamında kat ettikleri mesafeler ele alındı.
Gayrimenkul uzmanları, Başkan Savaş’ın öncülüğünde fuara katılacak Hatay’ın, yurtdışındaki fonları ülkemize çekme potansiyelinin yüksek olduğunu belirtti.

büyükşehir (2) büyükşehir (3) büyükşehir (1)