La Perla Hatay’da İlke İmza Attı

İskenderun La Perla Butik Otel restoran ve şarap evi Hatay’ın eşsiz yemek kültürüne katkı sunarak müşterilerine diyet menü hazırladı.

La perla butik otel’in profesyonel aşçısı Murat Güler’in ustalığında Uzman Diyetisyen Elif Erkin’in danışmanlığında hazırlanan diyet menü müşterilerine Hatay mutfağının eşsiz lezzetlerini gönül rahatlığı ile tatma imkanı sunuyor.

Açıldığı günden bu yana gerek oteli gerek restoranı ve gerekse şarap evi ile İskenderun’un en gözde mekanı haline gelen La Perla’nın mutfağını çok beğendiğini belirten uzman Diyetisyen Elif Erkin sosyal hayatın yemek kültürü üzerine kurulduğu İskenderun bölgesinde insanların hem lezzetli hem sağlıklı hem de formlarını koruyabilecekleri seçenekleri ortamın La perla’da artık mevcut olabileceğine vurgu yaptı.

Diyet yaparken sosyal ortamlarda seçim yapmakta zorlanan kişiler için durumun artık hiç zor olmayacağını ve la perla’nın bu manada birinci adres olacağını belirten uzman diyetisyen Elif Erkin kısa süre içerisinde uygulanacak olan sistemle ilgili şöyle konuştu. “ Yemek konusunda La Perla’yı ve Murat Güler’i gerçekten başarılı buluyorum. İnsanların diyet yapmayı sağlıklı ama lezzetsiz yiyecekler sanması ve bu süreçte sosyal ortamlardan uzak kalmaları gerektiği algısını değiştirmek istiyorum, hiç lezzet bozulmadan hem sağlıklı beslenebilir hem de formumuzu koruyabiliriz . ve La Perla bunun için çok uygun bir mekan. Ben önerilerimle aşçımız ise becerileri ile bu lezzetleri ortaya çıkartıyoruz. Bu noktada bazı menüler oluşturduk ve tatlarına bizzat baktık, ilerleyen süreçte menüde yer alacak özel porsiyonlarda ki et ve tavuk yemekleri ve özel salataların olduğu sayfamdan restaurant müşterileri diyet yemeklerini tercih edebilecekler. Bu uygulama İstanbul’da yapılıyor bu şekilde çalıştığım yerler var ve biz bu sistemi İskenderun’a La Perla otel’e taşıdık ve bu manada Hatay’da bir ilke imza atmış olduk. ” şeklinde konuştu.

la perla butik otel  (4) la perla butik otel  (1) la perla butik otel  (2) la perla butik otel  (3)