Hayatı 3 Boyutlu Yaşamak İçin

Hatay’ı 3 boyutlu duvar ve zemin kaplama sistemiyle tanıştıracak olan Orkide 3D İskenderun’da görkemli açılışıyla hizmete girdi.
İnşaat sektörüne yeni bir soluk katacak olan Orkide 3D bölgenin yeni nesil iç mekân dekorasyon alanında Hatay’da ilk olma özelliğini taşıyor.
İskenderun Palmiye Hastanesi civarında faaliyete giren Orkide 3D’nin kurdelesini İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Başkanı Şefik Uyar kesti. Uyar, Sercan Ulus ve ortağı Eser Diş’in bölgeye kattıkları yeni soluğa ortak olmanın gururunu yaşadığını belirterek genç girişimcilere başarı diledi.
Türkiye’de henüz çok yeni olan ve kısa zamanda ivme kazanan Orkide 3D Yapı Dekorasyonun bayiliğini bölgeye getirerek, 3 boyutlu duvar ve zemin kaplama sistemini İskenderun’a kazandıran Sercan Ulus ve ortağı Eser Diş, İnşaat ve Yapı Dekorasyon sektöründe yeni bir çığır açacak olmalarının haklı mutluluğunu yaşadıklarına ifade ederek, doğayı yaşam alanlarına taşıyacaklarını söyledi.
Yurtdışında tekstil sektöründeyken, sanal ortamda 3 boyutlu duvar-zemin kaplama sistemiyle karşılaştığını ve Türkiye’ye geri dönüş yaparak iş hakkında ortağı Eser Diş İle Konya’da eğitim aldıklarını belirten Sercan Ulus, sözlerine şu şekilde devam etti:
“Bizim özelliğimizden bir tanesi tedarikçi değil üretici firma olmamız ve sürekli olarak kendimizi yenileyerek daha hızlı, kaliteli ve çağdaş projelerle başarı çizgisini güven içersinde devam ettiren bir firma olmamız.
Orkide 3D Yapı Dekorasyon ilk önceleri duvar kâğıdıyla başlayıp ardı sıra tezgâh arası ve zemin kaplamayla yelpazeyi genişletti. Yeni nesil iç mekân dekorasyon alanında faaliyeti dahi takdir toplarken şu andaki hedef, bir yapının dış cephesini 3 boyutlu görselliğe kavuşmasını sağlamayı amaçlamakta. Bizde bölgemizde hayata geçireceğimiz projeleri teknoloji, güç ve sağlam ilkelerle, azim ve istikrarla sürdüreceğiz.”
İskenderun Orkide 3D Yapı Dekorasyon: 618 08 09 – 0537 936 79 79 / Palmiye Hastanesi Çaprazı

Orkide 3D (1) Orkide 3D (2) Orkide 3D (3) Orkide 3D (4)