Mehmet Arslan Sarıcalı Camii’nin Temeli Dualarla Atıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) ve Hayırsever İşadamı Atilla Arslan tarafından yaptırılacak olan Mehmet Arslan Sarıcalı Camii inşaatının temeli dualar eşliğinde atıldı.
Gerçekleşen temel atma törenine, Hayırsever İşadamı Atilla Arslan ile yakınları, HBB Mezarlıklar Koordinatörü Orhan Yardımcı, Mezarlıklar Şube Müdürü Zübeyir İnalöz, İskenderun Mezarlıklar Sorumlusu Mahmut Dağlıoğlu ve davetlilerin yanı sıra İskenderunlular katıldı.
4300 M2’LİK ALANDA, CAMİİ, AÇIK ALAN, MORG, NAMAZGAH VE TAZİYE EVİ DE OLACAK
Merhum Mehmet Arslan’ın mezarı başında mevlit okutulması ile başlayan, dualar ve kurban kesimiyle devam eden temel atma töreninde, Hayırsever İş Adamı Atilla Arslan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Koordinatörü Orhan Yardımcı, Mezarlıklar Şube Müdürü Zübeyir İnalöz butona basarak Mehmet Arslan Sarıcalı Camii inşaatının startını verdi.
İskenderun Çankaya Mezarlığı’nın içerisinde 4300 m2’lik bir alanda inşaatına başlanan caminin yanı sıra cenaze namazının kılınacağı 1500 kişilik açık alan, morg, namazgah ve taziye evinin de HBB tarafından yapılacağı belirtildi.

TEMEL ATMA (1)-001 TEMEL ATMA (2)-001 TEMEL ATMA (5)-001