İskenderun’da Bakım Ve Onarım Çalışmaları Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), İskenderun ilçesinde yapılan altyapı iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.

Kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında oluşan sorunlara yönelik başlatılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, bütün bölgelerde çalışan motorize ekiplerin şikâyetleri değerlendirerek yaptığı tespitlerle altyapı sorunlarının çözümüne yönelik projelerin geliştirildiğini bildirdi.

İskenderun genelinde kanalizasyon hatlarını revize etmek için kolları sıvayan ekipler, Denizciler, Bekbele, Azganlık mahalleleri ve şehir merkezi genelinde alçakta olan muayene bacalarını yükselterek tıkalı olan hatları kılavuz ve kombi aracı ile temizledi.

İskenderun ilçesinde kanalizasyon hatlarının temizliği için mücadele veren HATSU, İsmet İnönü Mahallesi 726. Sokak’ta bulunan askeri lojmanların kanalizasyon hattında oluşan sorunları tamamen gidermek için de kot farkını düzenleyerek yeni hat döşendiğini açıkladı.

İSKENDERUN’DA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR (2) İSKENDERUN’DA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR (4) İSKENDERUN’DA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR (5)

Önceki İçerikTEOG Sonuçları Açıklanıyor
Sonraki İçerikKonacık Mahallesi’ndeki Mezarlık Yolu Parkeye Kavuşuyor