Ehdav Basın Sözcüsü Kanaat Önderi Sedat BİLGİN Terör Saldırılarını Lanetledi

Kanaat Önderi BİLGİN ; Yaptığı Yazılı Açıklamada Şu Sözlere Yer Verdi

‘’Başkent Ankara’da Yaşanan Hain Terör Saldırısının Acısı Henüz içimizi yakarken, Geçtiğimiz Günlerde İstanbul Sultanahmet Meydanında yaşanan canlı bomba eylemi Ve Bugün Diyarbakır’da Bomba yüklü araçla Hainler ve Kalleşler tarafından gerçekleştirilen Terör eylemi ile bir Kez Daha Yıkıldık. Hain Terör örgütün sözde mevzilerinin ardında çocukları kadınları ve gençleri kendilerine siper ederek gerçekleştirdiği saldırılarda kahraman güvenlik güçlerinin hedef alındığına işaret eden Sedat BİLGİN, Bu saldırılar ülkemizin huzur ve güvenliği için gözünü kırpmadan görev yapan Güvenlik Güçlerimizi ve masum vatandaşlarımızı doğrudan hedef almaktadır.

Bizde sivil toplum kuruluşları olarak bu hain terör girişimlerini boşa çıkarmak terör karşısında ortak tavır almak bin yıllık kardeşliğimizin dimdik ayakta durduğunu göstermek ve sağduyumuzu korumak adına sesimizi yükseltiyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamak elbette ki devletimizin ve onun güvenlik güçlerinin temel görevidir. Bize düşen ise terör ve bölücülük karşısında sesimizi yükseltmek ve teröre pirim vermeyeceğimizi bin yıllık kardeşliğimizi kimsenin bozamayacağını haykırmaktır. Hain terör örgütü ve onu maşa olarak kullanan uluslar arası şebekeler çok iyi bilsin ki bizler bu topraklarda var oldukça onlar kirli emellerine asla ve asla ulaşamayacaklardır. Biz hep birlikte büyük ve parlak bir geleceğe doğru ilerleyeceğiz İnananlar kazanacak Kardeşlik kazanacak.

Sivil toplum örgütleri olarak diyoruz ki, “Bireysel özgürlüklere ve birlikte yaşama iradesine evet! Teröre ve bölücülüğe sonuna kadar hayır demeye devam edeceğiz. Hain Saldırılarda Hayatını Kaybeden Aziz Şehitlerimiz Güvenlik Güçleri Ve Vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet Yakınlarına İse Sabr-ı Cemil Niyaz Ediyorum. Bu Kalleş Saldırıları Gerçekleştiren Hain Terör Örgütünü onları destekleyenleri Kınıyor ve lanetliyorum’’. Dedi.

11215918_891360024260825_1987989544_n