Ziya Gökalp Caddesi ile Mithatpaşa Caddesi birbirine bağlanıyor

İskenderun’da uzun yıllar caddelerin birbirine bağlantısını engelleyen eski yapılar yıkılarak caddeler birbirine bağlanıyor.

İskenderun Belediyesinin başlattığı çalışmalar ile hem trafik akışı rahatlıyor, hem de vatandaşların yaya trafiği açılıyor.
Ziya Gökalp Caddesi ile Mithatpaşa Caddesini birbirine bağlantısını engelleyen eski yapının yıkılması ile başlayan genişletme çalışmaları sayesinde trafik akışı sağlanacak, aynı zamanda yaya trafiğine de açılarak o bölgede bulunan esnaflarımıza da fayda sağlanacak.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıkımın ardından başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürerek, kaldırım işlemine başladılar. Son sürat devam eden çalışmalar bir an önce bitirilerek önümüzdeki hafta içinde yaya ve araç trafiğine açılacak.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yıllardır atıl durumda bulunan eski yapının kentin dokusunu bozduğunu belirterek, “Aldığımız karar ile buranın yıkım işlemine başladık. İki cadde birbirine bağlanıp trafiğe açılacak. Ayrıca bu bölgedeki esnaflarımızda daha geniş ve düzenli bir alana kavuşacak. Daha yapılacak güzel hizmetleri sizlerin ilgi ve destekleriyle bitireceğiz” dedi.

mithatpaşa yol çalışması (1) mithatpaşa yol çalışması (2) mithatpaşa yol çalışması (3)