Hatsu , Arsuz’da yenileme projelerinin sürdüğünü belirtti

Yeni yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını karşılamak ve bölgede ki eskiyen şebekeleri yenilemek için projelerin hayata geçtiğini bildiren Genel Müdürlük, oluşan patlak ve arızaların yanı sıra mahalle sakinlerinin şikâyetleri üzerine tespit edilen eksikliklerin bir bir giderildiğini açıkladı.

Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş yerleri sahiplerinin şikayeti üzerine çalışma başlatan ekipler, yaptığı müdahalede şebekelerin eskidiğini tespit ederek 300 metre yeni hat döşedi. Ayrıca 490.Sokakta bulunan yeni yerleşim alanlarının içmesuyu şebekesinin yenilendiği ve 100 metrelik hat döşenerek bağlantıların yapıldığı öğrenildi.

Vatandaşların şikayeti üzerine gece gündüz demeden arızalara hızlı bir şekilde müdahale edildiğini belirten HATSU, Arsuz ilçesine bağlı Yayla ve Şehit Bedi Acar Caddesi’nde oluşan su patlağına müdahale edilerek vananın değiştiğini açıkladı.

ESKİYEN ŞEBEKELERE VE ARIZALARA MÜDAHALE SÜRÜYOR (1) ESKİYEN ŞEBEKELERE VE ARIZALARA MÜDAHALE SÜRÜYOR (2) ESKİYEN ŞEBEKELERE VE ARIZALARA MÜDAHALE SÜRÜYOR (3) ESKİYEN ŞEBEKELERE VE ARIZALARA MÜDAHALE SÜRÜYOR (4)