Erzin İçmelerin Kanalizasyon Hattı Yenilendi

Türkiye genelindeki vatandaşların uğrak yeri haline gelmiş ve Hatay’ın turizmi açısından önem arz eden Erzin Şifalı İçme Tesisleri’nin bağlı olduğu kanalizasyon hattında ki sorunların giderildiğini belirten Genel Müdürlük, Başlamış Mahallesi’nde bulunan tesisin kanalizasyon şebekesindeki deformelerden dolayı oluşan kötü kokuların giderilmesi için 40 metre yeni hat döşenerek bağlantılarının yapıldığını açıkladı.

Erzin ilçesinde başlatmış olduğu kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının temizlik çalışmalarının ardından Dörtyol bölgesinde çalışmalara başlayan ekipler, Merkez Numune Evler Mahallesi’ne bağlı Hasan İkiz Caddesi ve Sevgi Mahallesi Çayeli Caddesi’nde bulunan yağmursuyu hatlarını combi aracı ile tamamıyla temizledi.

Olumsuz hava şartlarının getirdiği sorunları en aza indirgemek için çalışmaların Hatay’ın her yerinde devam ettiğini bildiren HATSU, vatandaşların rahatlığı ve sağlığı açısından önem arz eden sorunlara yenilikçi projeler uygulayarak memnuniyetin ön plana alındığını duyurdu.

ERZİN İÇMELERİN KANALİZASYON HATTI YENİLENDİ (2) ERZİN İÇMELERİN KANALİZASYON HATTI YENİLENDİ (3) ERZİN İÇMELERİN KANALİZASYON HATTI YENİLENDİ (5)

Önceki İçerikDar Gelirli Vatandaşlara Dağıtılmak Üzere 1500 Adet Yeni Ayakkabı
Sonraki İçerikMinikler Maket Üzerinde İnsan Vücudunu İnceledi