ÖZÇELLER Grupla Osmaniye’de yeni bir yaşam başlıyor

ÖZÇELLER Grup gururla sunar ; Osmaniye’de yeni bir yaşam başlıyor.

Bahçeli Konutları sizin için yükseliyor. Şehrin merkezinde 5 bloktan oluşan Bahçeli konutları 4+1 ve dubleks seçenekleri ile tam bir yaşam kompleksi olarak tasarlanmıştır. “Yeni nesil konut, yeni nesil hayat.” sloganıyla inşa edilen konutlarımızda yüzme havuzu, fitness, sauna, türk hamamı, tenis kortu ve sosyal tesisleriyle yeni bir yaşam sizleri bekliyor.
“Sosyal Alanlar; Yüzme havuzu – Türk Bahçeleri Adası – Türk Hamamı – Sauna – Fitness Center – Kapalı Otopark – Meyve Bahçeleri,Ada İçerisinde Çok Amaçlı Açık/Kapalı Kamelya – Yaya, Bisiklet Yolu – Çok Amaçlı Spor Sahası/Tenis Kortu Kafeterya – Çocuk Parkı – Türk Bahçeleri Adası – Barbekü/Açık Mutfak Alanları – Kamelyalar ve Daha Fazlası..
Sizin İçin Her Şeyi Düşündük‘Yeni Nesil Konut, Yeni Nesil Hayat’
Bahçeli Konutları; Özgün mimari anlayışı, uyumlu iç tasarımı ile kusursuzu arayanlar için tartışmasız bir seçenek.Yatırımınıza değer katan üstün özellikleri ve sunduğu ayrıcalıklar dünyasıyla huzurun penceresini aralıyor. Yaşamınızı prestijinizle harmanlayan Bahçeli Konutlarında yepyeni bir yaşam sizleri bekliyor.
Özçeller group yönetim kurulu üyesi İlyas Uğur Çelebi proje hakkında bilgiler verdi. Biz Özçeller group olarak 25 yıldır hizmet vermekteyiz inşaatın yanı sıra Gümrük işleri takibi Tarım ve demir çelik ürünleri pazarlama şirketimiz bulunmaktadır. Bu güne kadar bu projeyle birlikte 180 daire yapmış olan bir şirket olmanın gururunu yaşıyor ve sırada bekleyen projelerimizi hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz.

Her projemizin imza niteliğinde olmasına dikkat ediyoruz ve betonundan demirine tüm malzemelerimizi birinci kalite seçiyoruz. Ciddi prensipli ve dürüst çalışıyoruz ki kalitemizi ve farkımızı yansıtabilelim.Bu bizi müşterilerimizin gözünde güçlendiriyor. şuan başlamış olduğumuz Osmaniye ÖZÇELLER BAHÇELİ KONUTLARI saygı değer Bahçeli ailesiyle beraber Osmaniye’ye ve bölgeye farklı bir renk, kaliteli yaşam alanı getiren bir projedir. Biz burada öncelikle ev sahiplerinin beklentilerini göz önüne alarak bir proje cizdik ve bu projede sizin için her şeyi düşündük başlığıyla ön plana çıktık. Burada fazla daire yapıp kar amacı gütmekten ziyade az ve büyük daire yapalım yeşil alanı yoğunlaştıralım dedik her evde malumunuz artık iki araba var ve ciddi anlamda park sıkıntıları yaşanıyor biz bunu da düşünerek kompleksimizin altını tamamen otopark olarak dizayn ettik. iddia ediyoruz Osmaniye’de ve bölgede en kaliteli yaşam alanını Özçeller bahçeli konutları olacaktır.

özçeller (1) özçeller (3) özçeller (4) özçeller (5) özçeller (6) özçeller (7) özçeller (8) özçeller (9) özçeller (10) özçeller (11) özçeller (12)