“Hoşgeldin Minik Can”Projesinde İlk Adımlar Atılıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatı ile hayata geçirilen “Hoş Geldin Minik Can”projesi kapsamında yeni bebeği olmuş aileler evlerinde ziyaret ediliyor.

Ziyaretlerde, Belediye ekipleri tarafından anne ve bebekleri için hazırlanan çeşitli hediyeler takdim ediliyor. Hayata geçirdiği sosyal projeleriyle dikkat çeken İskenderun Belediyesi, İskenderun’da yaşamanın ayrıcalık olduğunu bir kez daha gösterecek güzellikteki bu projesinde de olumlu tepkiler almaya devam ediyor. İskenderun Belediyesi olarak sosyal ve kültürel çalışmalara büyük önem verdiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,“halkımızın her daim yanında olduğumuzu göstermesi adına yeni bebeği olan ailelerimizi ziyaret ederek bebek seti hediye ediyoruz. Hemşehrilerimizin o mutlu anlarına ortak oluyoruz.

Belediye olarak yaşamın her anında var olduğumuzu göstermemiz lazım. Eğitimden sağlığa, kültürden sanata her alanda halkımızın hizmetinde olmak önceliğimizdir. Bu yaklaşımla şehrimizde sevgi dolu samimiyet ortamını hazırlayarak gelecek nesillere örf ve adetlerine bağlı daha güçlü bir İskenderun bırakmak için çaba gösteriyoruz. Anne bebek setini, şehrimizde bebeği olan tüm bütün ailelere vereceğiz. Projemizin hayata geçtiği günden bugüne ekiplerimiz 120 aileye ulaşarak bebek setini hediye etti.

Çiftlerimize çocuklarıyla birlikte mutluluklarının daim olmasını diliyorum” dedi. 0-3 aylık bebeklere yönelik yapılan çalışma tüm yıl boyunca devam edecek. İskenderun Belediyesi ile Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde yeni doğan bebekler ve annelere sağlık açısından da gerekli bilgilendirmeler yapılıyor. Halk Sağlığı tarafından görevlendirilen Ebe-Hemşireler bebek ve anne ile yakından ilgilenerek pratik bilgilerle sağlık desteğinde bulunuyor.

CAN 2 can1 cann 2