MKÜ’den Sağlıklı Günler

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Melek’in HRT Akdeniz televizyonu için hazırlayıp sunduğu Sağlıklı Günler programı her hafta Çarşamba günü saat 20.45’de izleyiciyle buluşuyor.
Farklı konu ve konuklarıyla sağlık konusunda halkı bilinçlendirme iddiasıyla yayın yapan program, 5 haftalık yayın performansıyla izleyiciler tarafından büyük beğeni görüyor.
Son olarak geçen Çarşamba günü Kulak Burun Boğaz (KBB) Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şemsettin Okuyucu’yu ağırlayan Sağlıklı Günler programında, güncel bilgiler ve farklı tedavi seçenekleri ele alınıyor. İnsanların daha nitelikli bir hayat sürmeleri için sağlığın önemsenmesi gerektiği vurgulanan programda, Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ndeki yeni gelişmeler izleyiciyle paylaşılıyor.
Program sunucusu Prof. Dr. İsmet Melek’in sorularını yanıtlayan konuklar, bölümleriyle ilgili tedavileri ve alternatif seçenekleri anlatıyorlar. Mustafa Kemal Üniversitesi’nin sağlık açısından bir hayli aşama kaydedildiğinin aktarıldığı program bundan sonraki haftalarda da en son gelişmelerle ve farklı konuklarla birlikte bütün hızıyla devam edecek.
HRT Akdeniz televizyonunda yayınlanan ve ulusal çapta izleyici karşısına çıkan Sağlıklı Günler programının 5 haftalık yayın konukları ise şu şekilde sıralanıyor:
1. Hafta: Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ortopedi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yunus Doğramacı,
2. Hafta: Üroloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Görür
3. Hafta: Tabip Odası Başkanı ve Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tacettin İnandı
4. Mikrobiyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nizami Duran
5. Kulak Burun Boğaz Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şemsettin Okuyucu

mustafa kemal universitesi