Park ve Bahçeler Yenileniyor

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, aralıksız sürdürdükleri çalışmalarda, yeni yıl öncesi hazırlıklarını devam ettirirken, bir taraftan da yeni parkları halkın hizmetine sunuyor, mevcut parklarda yenileme çalışması yapıyor. Şehir genelinde park sayısının arttırılması için yapılan çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, yapımına başlanan Muhtar evlerinin de çevre düzenlemesini tamamlıyorlar.

Ağaçlandırılıp yeşillendirilen, oturma bankları ve aydınlatma direkleri takılarak halkın hizmetine sunulan parklara, kısa zaman içinde çocuk oyun grupları ve spor aletleri de eklenecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Hürriyet Mahallesinde bulunan 19 Mayıs parkında mahalle sakinlerine hizmet veren alan içerisinde yenileme çalışmaları yapıyor. Park alanına mevsimlik çiçekler ekilerek doğal görseller ile yeni güzellikler kazandırılacak. İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde yeni yıl öncesi başlattığı çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılandı.

Vatandaşlar Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu parklarımız yeşilleniyor, elden geçiriliyor şeklinde duygularını ifade ederek Belediyemizin yaptığı çalışmalardan memnunuz. Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmadan dolayı İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e çok teşekkür ederiz dediler.

park (1) park (2) park (3) park (4)