İskenderun Yelkenli Çarşı esnafı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti

İskenderun Yelkenli Çarşı esnafı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek, ferforje uygulamasını hayata geçirmesinden dolayı teşekkür ettiler. Hatırlanacağı üzere İskenderun’un en işlek caddelerinden biri olan Yelkenli Çarşıda yazın olduğu gibi kış aylarında vatandaşlarımızın rahatlıkla oturup dinlenebilmeleri için esnaf belediye işbirliği ile ferforje uygulaması başlatılmıştı.

Böylelikle daha şık ve nezih bir mekâna kavuşan iş yerlerinin esnafları İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek, esnafa göstermiş olduğu ilgi ve hassasiyetten ötürü teşekkür ettiler. İskenderun Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını ve belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Esnafımız kentimizin can damarıdır. Esnaf pırıl pırıl olmalıdır. Misafirperverliğiyle örnek teşkil etmelidir. Yelkenli Çarşımız da Cafeler Caddesi oldu. Vatandaşlarımız artık daha güzel mekânlarda dinlenip sohbet edecek. Bende esnafımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun’un yapılan yatırımlar ve hizmetlerle marka kent olma yolunda adım adım ilerlediğini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Teknik Üniversitemiz kuruldu. Böylelikle kentimize binlerce öğrenci gelecek. Bu öğrencilerimizi eğitimleri boyunca İskenderun’da en güzel şekilde ağırlamalıyız. Öğrencinin çok olması esnafımızın da kazanması demektir” ifadelerini kullandı. Yelkenli Çarşı esnafı da Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e kabulden ve desteklerinden ötürü teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

DSC_0015