Ziyaretler Ve Kutsal Mekanlar Temizleniyor

TOMRUKSUYU’NDA YER ALAN ZİYARET MAKAMI, KUTSAL MEKANLARA YAKIŞIR ŞEKİLDE DÜZENLENİYOR
Başkan Savaş’ın bu konuda gösterdiği hassasiyet çerçevesinde HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Samandağ Tomruksuyu Mahallesi’nde bulunan ziyaret makamı etrafında bulunan ağaçlık alanda düzenleme çalışmaları başlattı.
Ziyarette sürekli bakım, sulama ve temizlik yapılmak üzere bir personel görevlendiren HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, ziyaret etrafında bulunan atıl ve bakımsız durumdaki ağaçlık alanı kutsal mekana yakışır ve kullanılabilir hale getirmek için yıllardır yapılmayan budama çalışmalarını büyük bir özenle tamamlayarak ağaçları forma soktu ve fiziki çalışmalarla ziyarete yeni bir görünüm kazandırdı.
BAKIM- ONARIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARININ YANI SIRA GÖRSELLİĞE DE ÖNEM VERİLİYOR
Risk teşkil eden ağaçlık alanda toprak kaymalarını önlemek amacıyla briket duvarın örüldüğü 3 katlı sekilerin üzerine masalı banklar, bağımsız banklar ve çöp kovalarının yerleştirileceği öğrenilirken, uygun alanlara çiçeklikler yapılarak bu kutsal mekanın görsel anlamda daha güzel hale getirilmesi planlanıyor.
BAŞKAN SAVAŞ’IN TİTİZ TUTUMU ÇALIŞMALARIN HIZLA İLERLEMESİNE VESİLE OLUYOR
Başkan Savaş’ın bu konudaki titiz tutumu neticesinde HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın büyük bir özveriyle yürüttüğü çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Başlatılan çalışmalar (1) Başlatılan çalışmalar (2) Başlatılan çalışmalar (4) Ziyaretin eski hali (3)

Önceki İçerikÇocuklara Minik Avcı Oyunuyla Hayvan Sevgisi Aşılandı
Sonraki İçerikYağmursuyu Hatları Yenilendi