Kaymakam Aydın’dan Vali Topaca’ya Brifing

24 Aralık 2015 Perşembe günü saat 10.00’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Bilal Bozdemir ve Mahmut Hersanlıoğlu’nun yanı sıra Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İl Müdürleri ile mahalle muhtarları iştirak etti.

Toplantının açılış konuşmasında Belen’in ecdat yadigârı, kadim bir ilçemiz olması hasebiyle ayrı bir yeri olduğunun altını çizen Sayın Topaca “Bu güzide ilçemizin kıymeti iyi bilinmelidir. Burada çalışan, bu ilçeye hizmet eden her arkadaşımız işini yaparken insanımızın hak ettiği gibi samimi bir şekilde, vatandaşlarımıza karşı sorumluluklarının farkında olarak görevlerini ifa etmeliler.

İnsanımızla, Bereketimizle Ve Gönül Zenginliğimizle Şimdiye Kadar Olduğu Gibi Bundan Sonra Da Milletimize Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz

Kimi zaman gördüğümüz şekli ile yerel yönetimlerle mahalli idare arasında meydana gelen kopukluk, halkımıza verilecek hizmetlerin aksamasına neden olmaktadır. Biz böylesi bir duruma asla müsaade etmeyeceğiz. Valiliğimizin bünyesinde çalışan bütün kurumlar bir ailenin fertleri gibidir. Kurumlarımız arasında koordinasyonu sağlayarak devletimizi ve milletimizi çok küçük dahi olsa bir olumsuzlukla karşı karşıya bırakacak hiçbir şeye mahal vermemeye özen göstereceğiz. Milletimizin hiçbir ferdinin kamu kurumlarında en ufak bir sıkıntı yaşamaması için gereken tüm tedbirlerin titizlikle alınması hususuna dikkat edilmesini istiyorum.” diyerek toplantıyı açtı.

Toplantının kalan bölümünde Sayın Topaca, özellikle eğitim, güvenlik, sağlık ve ulaşımla ilgili konular ile yapımı devam eden projeler ve başlatılacak olan projeler hakkında Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve ilgili kurum müdürlerinden kendi alanları ile ilgili bilgi aldı.

Brifing sonrası Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek ilçede yürütülen Belediye hizmetleri hakkında bilgi alan Vali Topaca, daha sonra ilçenin tarihi mekanlarını gezerek çocuklar ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

BELEN (1) BELEN (2) BELEN (3)