İSKENDERUN’A DEĞER KATACAK DEV PROJE HIZLA İLERLİYOR

Projelendirilme aşamasının hemen ardından İskenderun ve Arsuz arasında kalan kısımda büyük trafik karmaşası yaşanması sebebiyle vatandaşların büyük bir heyecanla beklediği dev projenin inşa aşamasının süratli bir şekilde devam etmesi halkın büyük takdirini topluyor.

Son yıllarda özellikle artan nüfusa bağlı olarak İskenderun ilçesindeki yaya ve araç trafiğinin yoğunluk göstermesi ve bir bütün olarak düşünüldüğünde Hatay’ın önemli geçiş noktalarının başında gelen bölgede, bugüne kadar geleceğe dönük bir trafik düzenlemesi yapılmaması sonucunda ulaşım güvenliğinin tehlikeye düşmesi Başkan Savaş’ın burada dev bir proje için kolları sıvamasıyla yepyeni bir boyut kazandı.

Hatay’ın vizyon projelerinden en az birinin İskenderun tarafında hayata geçirilmesi noktasında hassasiyet gösteren Başkan Savaş’ın, Eyüp Sultan Caddesi ile İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nin kesiştiği, kuzey-güney yönünde gidiş gelişleri sağlayan ve bölgedeki trafik akışını düzenleyen Adliye – Arsuz Katlı Kavşağı Projesi, hizmete sunulmak için artık gün sayıyor.

KATLI KAVŞAK, YÜKSEK GÜVENLİKLİ VE GÜNÜMÜZ İHTİYAÇLARINA CEVAP VERECEK

Bugüne dek can ve mal kayıplı birçok kazaya davetiye çıkararak yetersizliği ve güvenli olmayışı ile gündeme gelen söz konusu kavşak, Adliye – Arsuz Katlı Kavşak Projesi ile yüksek güvenlikli ve günümüz ihtiyaçlarına cevap veren Hatay’a yakışır modern bir düzeye çıkarılıyor.

BAŞKAN SAVAŞ’IN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP ETTİĞİ PROJENİN YÜZDE 60’I TAMAMLANDI

Başkan Savaş’ın tanıtıldığı günlerde kimi kesimlerce vaat edilen sürede bitirilemeyeceği yönünde fikir beyan edilen dev projenin takipçisi olacağını söylemesiyle çalışmalarda büyük bir ilerleme kaydedilirken, Aralık itibariyle projenin yaklaşık olarak %60’ının tamamlandığı bildirildi.

PROJEYLE İSKENDERUN VE ARSUZLULAR TARFİKTE RAHAT BİR NEFES ALACAK
İskenderun ilçesinin en problemli bölgesi olan Adliye-Arsuz Kavşağı’nda hayata geçirilen dev projeyle yaya ve araç trafiği güvenliğini arttırılması, bölgedeki trafik sirkülâsyonunun rahatlatılması, trafik problemlerinin minimize edilmesi ve böylelikle olası kazaların önüne geçilmesi planlanıyor.

KATLI KAVŞAK  (1) KATLI KAVŞAK  (2) KATLI KAVŞAK  (3) KATLI KAVŞAK  (4) KATLI KAVŞAK  (5) KATLI KAVŞAK  (6) KATLI KAVŞAK  (7) KATLI KAVŞAK  (8) KATLI KAVŞAK  (9) KATLI KAVŞAK  (10) KATLI KAVŞAK  (11)