HATAY ALTYAPI SORUNLARINDAN ARINDIRILIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), oluşan kanal sorunlarına gece-gündüz müdahale edildiğini ve sorunsuz bir altyapı için mücadelenin sürdüğünü duyurdu.

Kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında meydana gelen sorunlara yönelik başlatılan çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Genel Müdürlük, bütün bölgelerde çalışan motorize ekiplerin şikâyetleri değerlendirerek, yaptığı tespitlerle altyapı sorunlarının çözümüne yönelik projelerin geliştirildiğini bildirdi.

İskenderun ilçesinde kanalizasyon hatlarının temizliği için mücadele veren HATSU, kullanım hatası nedeniyle tıkanan kanalizasyon hatlarının ve bazı kurumların yapmış olduğu çalışmalar sırasında verilen zararların giderilmesi için çalışmaları sürdürüyor.

İskenderun ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde bulunan muayene bacasının akşam saatlerinde tıkanması sonucu gelen şikayet üzerine ivedi bir şekilde müdahalede bulunan ekipler, hat tıkanıklığının bez, ıslak mendil, naylon poşet vb. gibi eşyalardan kaynaklandığını tespit etti. Modernevler Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi üzerinde ise elektrik hatlarının döşemesi sırasında zarar verilen muayene bacaları da yenilendi.

Altyapı sorunlarının önemine vurgu yapan İdare, kullanım hatalarını önlemek için vatandaşların daha dikkatli ve titiz olmaları noktasında temennilerde bulundu.

HATAY’IN ALTYAPISI SORUNLARDAN ARINDIRILIYOR (1) HATAY’IN ALTYAPISI SORUNLARDAN ARINDIRILIYOR (2) HATAY’IN ALTYAPISI SORUNLARDAN ARINDIRILIYOR (3) HATAY’IN ALTYAPISI SORUNLARDAN ARINDIRILIYOR (4)

Önceki İçerikİSKENDERUN’A DEĞER KATACAK DEV PROJE HIZLA İLERLİYOR
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nden Başkan Seyfi Dingil’e Yılbaşı Hediyesi