BÜYÜKŞEHİR HİZMET SUNUMUNDAKİ YENİLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın il genelinde büyük önem verdiği yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları, HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince hızla devam ettiriliyor.
KÖTÜ HAVA KOŞULLARINDA ÇALIŞMA İMKANI SAĞLAYAN EMÜLSİYON ASFALT İLK KEZ UYGULANDI
HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, şehrin trafik konusunda en kullanılan noktalarından biri olan Antakya Honda Kavşağı’na 1400 metre emülsiyon asfalt dökerek, yenileme çalışması gerçekleştirdi.
BAŞKAN SAVAŞ: ÇALIŞMALAR YAZ- KIŞ DEMEDEN İTİNAYLA SÜRDÜRÜLECEK
Çalışmayı hızla gerçekleştiren ekipler, ilki gerçekleştirilen emülsiyon asfalt uygulamasının, 5 dereceye kadar düşen sıcaklıklarda dahi asfaltlama çalışmalarını sürdürme imkanı sağlaması sonucu büyük bir avantaj elde ettiklerini kaydederken, Hatay’ın her noktasında kış aylarında dahi asfaltlama çalışması yapabileceklerini ve bakım ağında olan yolarda emülsiyon tekniğiyle sathi kaplama çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.
VATANDAŞLAR, ÇALIŞMALARDAN DUYDUKLARI MEMNUNİYETİ BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR EDEREK İFADE EDİYOR
Gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını inceleyen vatandaşlar, yaz kış, gece gündüz demeden tüm imkanlarını seferber ederek çalışma yürütülmesi talimatı veren ve Hatay’ı hizmet anlamında bütünüyle kucaklayan Başkan Savaş’a teşekkür etti.

20151216_134631