Diyet sayesinde 5 ayda tam 35 kilo verdi

“Yanlış diyet, istenmeyen sonuçlar doğurur”

Fazla kilolarından rahatsız olan ve zayıflamak için Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Eray Albayrak’a başvuran Çimen Lakınoğlu, 5 ayda 35 kilo verdi.
Çocukluğundan bu yana kilo sorunu yaşadığını ifade eden Çimen Lakınoğlu, Eray Albayrak’ın vermiş olduğu beslenme programıyla hayal edemediği kilolarına kavuştuğunu ifade ederek, “Diyetisyenim Eray Bey’in verdiği diyet sayesinde 5 ayda tam 35 kilo verdim. Şuan bedenim bana ait değilmiş gibi hissediyorum. Kendisine yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Uygulamış olduğum doğru diyetle Eray Bey, beni hayal bile edemediğim kilolarıma kavuşturdu” açıklamasında bulundu.

“Diyet bireye özgüdür”

Çimen Lakınoğlu’nun kilo verme süreci hakkında bilgiler veren Beslenme ve Diyet Uzmanı Eray Albayrak, “Öncelikle Çimen Hanım’ın vücut kompozisyonunu tanıdık. Ardından iki haftada bir randevulaşarak; ölçümlerini, analizlerini gerçekleştirdik ve buna uygun kalorilerle, düzgün bir beslenme protokolü oluşturduk. Çimen Hanım’a yaramayan besinleri diyetinden çıkardık. Kendisine iyi gelen besinleri de daha çok ekleme yoluna gittik. Bu süreçte spor da yapılmasının gerekli olduğunu vurguladık. Birkaç ay sonra ise bambaşka bir Çimen Hanım karşımıza çıktı” açıklamasında bulundu.
Beslenme üzerine profesyonel olmayan kişilerden alınan diyetlerin yanlış sonuçlar doğurabileceği uyarısında bulunan Albayrak, uzman diyetisyenden destek almanın önemini açıkladı.

1 2