Arsuz’da parke yol çalışmaları devam ediyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde belirlenen program doğrultusunda hem devam eden, hem de döşeme çalışmaları tamamlanan parke yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Yardımcısı Sedat Deveci, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Arpaçiftlik Mahallesi Yıldızlar Kreş yolu, Gözcüler Mahallesi 83, 85 ve 86 sokak ile Çetillik mevki 14, 18 ve 22. sokaktaki parke çalışmalarını denetleyen Başkan Culha, eksik gördüğü noktaların bitirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Saha çalışmalarını incelerken halkın yoğun sevgisiyle karşılanan Başkan Culha’ya, yolları parkeyle döşenen vatandaşlar hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Arsuz Belediyesi’nin gerekleştirdiği 69 bin 470 metrekare parke döşeme çalışmaları kapsamında sona doğru gelindiğini ifade eden Başkan Nazım Culha, ilçe genelinde belirlenen mahalle ve sokaklardaki parke çalışmalarıyla yepyeni bir görüntüye kavuşan yolların halkı kışın çamurdan, yazın toz ve topraktan kurtarmanın yanı sıra, ulaşım kolaylığı da sağlayacağını dile getirdi.
12 metre ve üstü yolların büyükşehir belediyesi sorumluluğunda olduğunu hatırlatan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 12 metre altındaki yollarda ise belediyenin parke ve asfalt çalışmalarıyla yolları güzelleştirme atağının hızla devam ettiğini belirterek, parke çalışmaları tamamlanarak hem kullanışlı, hem de estetik bir görünüm kazanan yollarda vatandaşlarla birlikte yürümekten büyük keyif aldığını ifade etti.

parke  (2) parke  (1)

Önceki İçerikHatay İnanç Turizmi Sempozyumu
Sonraki İçerikSakarya Mahallesi’nde bulunan çöp ev baştan aşağı temizlendi