BAŞKAN SEYFİ DİNGİL, DOWN CAFEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahilde yapılacak olan Down Cafe’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Türkiye’nin en kapsamlı Down cafesinin kente ayrı bir anlam ve güzellik katacağına vurgu yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil engelli bireylere engelsiz bir yaşam zemininin oluşturulması noktasında İskenderun Belediyesinin her daim engellilerin ve onların ailelerine yardımcı olduğunu söyledi.

İki ay sonra inşaatın tamamlanmasıyla birlikte hizmete açılacak olan Down Cafe, engelli bireylerin toplanma merkezi haline gelecek. Konu ile ilgili inşaat alanında bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil tam teşekküllü Down cafenin yeni yılda hizmete açılması için gerekli tüm hazırlıkların hızla devam edeceğini belirterek şunları söyledi;”şehrimizde bulunan tüm engelli kardeşlerimizle birlikte engelsiz bir İskenderun oluşturmayı kendimize şiar edindik ve bu kapsamda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Yakın bir zamanda deniz kenarında Türkiye’nin en güzel down cafesini bitirmiş olacağız. Burası aynı zamanda reabilite merkezi gibi olacak. Down sendromlu gençlerimiz her türlü eğitim ve hizmet faaliyetlerini bu alanda gerçekleştirecekler. Kendileri yapacak, kendileri kazanacak”dedi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cafe’nin eksiklikleri ile yakından ilgilenerek sıkıntıların çözümü için gerekli birimlere talimatlarını verdi.

DSC_0067

DSC_0073 DSC_0076