TERFİ MERKEZLERİNDE MEVSİM TEMİZLİĞİ BAŞLADI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), İskenderun’daki kanalizasyon terfi istasyonlarında temizlik çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.

Genel Müdürlük, terfi istasyonları ve arıtma tesislerinin periyodik bakım ve temizlik çalışmalarının başlatıldığını ve tıkalı olan bazı bölgelerin kombi aracı ile temizlendiğini açıkladı. İskenderun ilçesine bağlı 49 Evler Mahallesi’nde bulunan terfi istasyonunun dolduğunu ve tıkanmak üzere olduğunu tespit eden kanalizasyon ekipleri, kombi temizlik aracı ile tamamen temizleyerek ilerde karşılaşılacak sorunlara karşı önlem aldı.

Terfi istasyonlarında kullanılan motor sistemlerinin bakımlarının da yapıldığını belirten idare, İskenderun’da bulunan altyapıya ait merkezlerin temizlik yapılmaya başlandığını mevsim gereği oluşacak sıkıntılara çözüm bulunduğunu duyurdu.

İlçe genelinde altyapı sıkıntıları ile mücadele eden HATSU, Sahilde bulunan kanalizasyon terfi istasyonunda yaptığı dolgu çalışması ile işletmeye gelen deniz sularını önlendiğini ayrıca kötü kokulardan arındırıldığını belirtti.

TERFİ MERKEZLERİNDE MEVSİM TEMİZLİĞİ BAŞLADI (1) TERFİ MERKEZLERİNDE MEVSİM TEMİZLİĞİ BAŞLADI (2)