İskenderun 5 Temmuz İlköğretim Okulundan Dayanışma Çayı

İskenderun 5 Temmuz İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği’nin düzenlemiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma çayı muhteşem geçti. Doğa Koleji’nin destekleriyle hazırlanan etkinlikte çekilişler yapılarak davetlilere Doğa Koleji’nden kayıt indirimi olmak üzere birbirinden güzel hediyeler takdim edildi.
İskenderun 5 Temmuz İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği farklı bir etkinliğe imza atarak bayanlara unutulmaz bir gün yaşattı.

Toyota Plaza’da gerçekleştirilen dayanışma çayına; Mithat Paşa İlköğretim okulu Müdürü Berivan Şahin Kuyubaşıoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, 5 Temmuz İlköğretim Okulu idarecileri, diğer okulların aile birliği başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan 5 Temmuz İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Melis Kesik, okul olarak bayanlarımızı bir çatı altında toplamak, birlik ve beraberlik içinde olmak amacıyla bu çayı düzenlediklerini belirtti. Etkinliklere yıl boyu devam edeceklerini belirten Melis Kesik, “5 Temmuz İlköğretim Okulu velileri olarak her zaman birlik içindeyiz. İyiyi ve kötüyü birlikte paylaşıyoruz. Buda bizim daya güçlü olmamızı sağlıyor. Ben bizlere destek veren Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü İnayet Dingiltepe’ye ve Şenöz Pastanesine teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Doğa Koleji öğretmen ve öğrencilerinin oluşturduğu müzik grubu sahne alarak muhteşem eserler seslendirdiler. Çok sayıda davetlinin katıldığı dayanışma çayı etkinliğinde çekilişler sonucu davetliler Doğa Koleji kayıtlarında % 50 indirim kazandı, ayrıca çekilişlerde şanslı kişilere çeyrek altın kazandı. Dolu dolu geçen etkinlikte yöremizin sanatçıları da sahne alırken, davetliler canlı müzik eşliğinde bol bol oynayarak güzel bir hafta sonu geçirmenin keyfini yaşadılar.

Dayanışma çayı 5 temmuz (1) Dayanışma çayı 5 temmuz (2) Dayanışma çayı 5 temmuz (4)