DÖRTYOL HAL ESNAFI RAHATA KAVUŞTU

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), altyapı sorunlarına yönelik hazırlanan projelerin vatandaş memnuniyetine odaklı olarak devam ettiğini duyurdu.

Genel Müdürlük, yağmursuyu kanalları ve kanalizasyon hatlarının tıkanması ile oluşan sıkıntıların tespit edilerek çözüme kavuşturulduğunu ve vatandaşların rahat bir nefes aldığını açıkladı.

Dörtyol ilçesine bağlı Numune Evler ve Sanayi Mahallesi içinde bulunan sebze hali ile balıkçılar çarşısı esnafının şikâyeti üzerine çalışma başlatan HATSU ekipleri, tıkanan kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını tamamen temizleyerek esnafları bu önemli sorundan kurtardı.

Kış aylarının gelmesi ile artan altyapı sorunlarına yönelik yapılan çalışmaların Hatay genelinde tüm hızıyla devam ettiğini belirten İdare, Alo 185 Şikayet ve Arıza hattına gelen talep ile şikayetlerin ilgili birimlere ivedi bir şekilde iletilerek hızlı bir şekilde müdahale edildiğini ve vatandaşların yapılan hizmetten memnun kalarak personellere teşekkür ettiğini bildirdi.

DÖRTYOL HAL ESNAFI RAHATA KAVUŞTU (1) DÖRTYOL HAL ESNAFI RAHATA KAVUŞTU (2) DÖRTYOL HAL ESNAFI RAHATA KAVUŞTU (3) DÖRTYOL HAL ESNAFI RAHATA KAVUŞTU (4) DÖRTYOL HAL ESNAFI RAHATA KAVUŞTU (5)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.