BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’İ DUYGULANDIRAN ZİYARET

İskenderun Düşler bahçesi özel eğitim ve reabilitasyon merkezi eğitmen ve öğrencileri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler. Merkez eğitmenleri Nuray Kazak, Servet Canımoğlu ile Emine Kebbet’den oluşan heyet eşliğinde Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyarete gelen engelli çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

Ziyarette duygularını ifade eden Servet Canımoğlu, yeşeren umutlar olarak engelliler ile ilgili konuda gerekli farkındalığın her daim olması gerektiğine olan inancını belirtti. Canımoğlu, İskenderun Belediyesinin engellilere yönelik çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederken bu kapsamda belediyeden daha farklı hizmet ve çalışmaların yapılmasını beklediklerini söyledi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek ve tüm hizmetlerden eşit bir biçimde yararlanmalarını sağlamanın çağdaş belediyeciliğin en önemli göstergelerinden birisi olduğunu söyledi.

Ziyarette engellilere acımamamız, her daim engelli olma potansiyeline sahip olduğumuz ve bunu hiç unutmamız gerektiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil;” şehrimizde çok sayıda zihinsel, otizm ve down sendromlu olmak üzere engelli kardeşlerimiz var. Her zaman engellilere yardımcı olarak sorunlarına çözüm bulmaya çalışmamız gerekiyor. Engelliler haftası dolayısıyla onların haklarına sahip çıkmağa çalışıyoruz. Gördüğünüz gibi çocuklarımızın gözlerinde ışık ve yüzlerindeki tebessüm her şeye bedel. Engelli bireylere karşı herkesin aynı duyarlılıkla yaklaşması gerekiyor”şeklinde konuştu. Engelli çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Seyfi Dingil, çeşitli hediyeler vererek günün anısına fotoğraf çektirdi.

seyfi (1) seyfi (2) seyfi (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.