BAŞKAN SEYFİ DİNGİL HALKIN GÖNLÜNE ‘SU’ SERPTİ

Uzun yıllar özlemle ve merakla beklenen Aslantaş Barajı’ndan gelecek içme suyu için İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Ali Rıza Diniz ile Sarıseki Arıtma Tesisi’nde şalteri çalıştırıp vanaları açarak ilk denemeyi yaptılar.

Uzun süre uğraşlar neticesinde artık sona gelinen Aslantaş ‘dan gelecek içme suyu için İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, DSİ yetkilileri ile arıtma tesislerinde gerekli incelemeleri yaparak ilk arıtma suyu için düğmeye bastılar. Böylelikle çok yakın bir süre içinde artık İskenderun halkı çeşmelerden rahatlıkla içme suyu içebilecek. İskenderun belediye Başkanı Seyfi Dingil, yılların ihmali bir konuyu çözüme kavuşturmanın mutluluğu içindeyiz. Artık İskenderun halkının su sorunu tarihe karışıyor.

Su konusunu çözüme kavuşturmak için Ankara’da büyük uğraşlar verdim. Bugün burada görüldüğü gibi DSİ yetkilileri tam kadro burada.. Hepsine halkımız adına sonsuz teşekkür ediyorum. Daha yaşanabilir İskenderun için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. İskenderun marka kent olacak dedik. Bu konuda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Hizmetlerimiz bununla da sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki zaman zarfında da belirlediğimiz yatırım ve projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz” diye konuştu.

su1 su2 su6 su7