BAŞKAN SEYFİ DİNGİL DOWN CAFE’Yİ MÜJDELEDİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Engelsiz İskenderun Derneği ve İskenderun Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen etkenlikte engelliler unutulmaz bir gün yaşadılar. Düzenlenen etkinlikte ayrıca Engelsiz İskenderun Derneği’nin kuruluş yıldönümü büyük coşku ve gururla kutlandı.

Engelsiz İskenderun Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen etkinlik ile engelli vatandaşlarımızın gönlünde taht kurdu. Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, derneğin kurulduğu günden bu yana yaptığı özverili ve fedakâr çalışmalarıyla her kesimden insanımızın takdirini kazanırken, böylelikle de kentimizdeki tüm engelleri gösterdiği bu dayanışmayla kaldırdı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve Engelsiz İskenderun Derneği’nin kuruluş yıldönümü münasebetiyle İskenderun 1 Nolu Sosyal Tesislerde düzenlenen kutlama etkinliğinde engelli vatandaşlarımız sevgi, saygı ve bütünlük ve hoşgörü içinde bu günü doyasıya kutladılar. Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, derneğin bu noktaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Engelli insanlarımızın hayat standartlarını yükseltmek, refah ve huzur içinde yaşamaları için herkesin birlik içinde olması gerektiğini ifade eden Feray Dingil;“Bizler Engelsiz İskenderun Derneği olarak tüm imkânlarımızı onların daha iyi ve kimseye bağlı olmadan hayata tutunmaları için seferber ediyoruz. Onları yüreğindeki sevgi bizler için bir ömre bedeldir. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, engelsiz bir dünya diliyorum” şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılan ve göreve geldiği günden bu yana İskenderun’da engellilerin tüm sorun ve sıkıntılarıyla ilgilenen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu insanlarımızın yılın bir günü değil, her gün hatırlanıp sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Seyfi Dingil ayrıca, sahilde yapımına başlanan Down Cafe’yi de en kısa zamanda bitirerek hizmete açacaklarını müjdeledi.

engelliler günü (1) engelliler günü (2) engelliler günü (3) engelliler günü (4) engelliler günü (5)