İşçilerin alın teri kurumadan hakları ödendi

Arsuz Belediyesi bir ilke daha imza atarak, emekli olan 4 işçiye kıdem tazminatları ve çalıştıkları süredeki sosyal haklarından doğan alacaklarını aynı gün, tek seferde ödedi. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, belediyenin çeşitli kademelerinde çalışarak emekliliğe hak kazanan işçilerin yaklaşık 400 bin lira tutarındaki tazminatlarını törenle dağıttı.
Törene Başkan Nazım Culha’nın yanısıra başkan yardımcıları Ali Yavuz ve Sedat Deveci, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.
Emekli olan personele sivil hayatlarında başarılar dileyen Başkan Nazım Culha, “Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışanlarımızın birikmiş borçları ile tüm sendika aidatlarını ödedik. Personelimizin maaşlarını da günü gününe ödüyoruz. Sizlere belediyemize yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz. Bu emeklilik ikramiyeleri sizlerin hakkınız, alın teriniz. Bunu sonuna kadar hak ettiniz. Bu kapı, bundan sonrada size ve ailelerinize 24 saat ardına kadar açık. Sizler bizleri onure ettiniz. Bunun maddi karşılığı zaten sizin, manevi karşılığını da bizler ödeyeceğiz. Kapanan belediyelerden kıdem tazminatını alamayan iki işçimizin de haklarını ödemek bize kısmet oldu. Allah herkese sağlıkla emekliliğini göstermeyi nasip etsin” dedi.
Konuşmasının ardından, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha emekli olan 4 işçiye kıdem tazminatları ile teşekkür plaketlerini dağıttıktan sonra, hatıra fotoğrafı çektirdi.

1 2 3