EMEKLİ ÖĞRETMENLER KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

İskenderun Türk Kadınlar Birliği Derneği Başkanlığını yürüten Emekli Öğretmen Canan GENCER, dernek üyeleri ve emekli öğretmen arkadaşları ile birlikte Belen Eroğlu’s Cafe Restaurant ta bir araya geldi.
Uzun dönendir görüşemeyen emekli öğretmenler birbirleriyle sohbet ederek hasret giderdi. Canan Gencer ise öğretmenlere hitaben “Efendim bu güzel günde, geldiniz şereflendirdiniz. Öncelikle hoş geldiniz, sefa getirdiniz. Öğretmen arkadaşların gününü de kutluyorum. Gene bir güz yağmuru gibi geldi, konuk oldu, bir film şeridi gibi gözler önünden geçen zaman beraberinde belki güzel anıları da alıp götürdü. 24 Kasımlar vefakârlığın, fedakarlığın, timsali olmuştur. Öğretmenlerimin yılda birgün değil her gün anılmasını ifade eden anlamlı bir gündür. Malzemesi insan olan, eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen, çocuk ve gençleri eğiten onlara yön veren, onları yaşamaya hazırlayan, siz öğretmenlere bugünün ve yarının biçimlenmesinde, dün olduğu gibi, bugünde büyük görevler düşmektedir. Başta baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anarken ebediyede intikal eden öğretmenlerimize ve şehit öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Yılmadan usanmadan, büyük emekler vererek çalışmış, emekli olmuş öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutluyorum. Hepinizi en içten duygularımla kucaklıyor. Saygılar ve mutluluklar diliyorum. “ dedi.
Kahvaltıya gelen emekli öğretmenler ve dernek üyeleri bir araya gelmenin mutluğunun yanı sıra bol bol fotoğraf çektirdiler.
Kısa sürede marka olmayı başaran ve Doğa güzelliği ile sesini duyuran işletme sahibi Suat Eroğlu misafirleri ağırlamaktan çok memnun olduklarını belirtti.

24 kasim (137) IMG_20151124_105459 IMG_20151124_105515 IMG_20151124_105519 IMG_20151124_123201