Aysun Çelenk, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına Turizm’den sorumlu danışman oldu

Hatay il Turizm ve Kültür eski müdürü Aysun Çelenk, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına Turizm’den sorumlu danışmanlık görevine getirildi.
İl müdürlüğü yaptığı dönemlerde dinamik, aktif, üretken ve olumlu çalışmalarıyla Hatay Turizmine katkılar sağlayan, sadece Antakya merkezine bağımlı kalmayıp, tipik il müdürlerinin aksine Hatay’ın her köşesine Hızır gibi yetişen, ‘sektörün Aysun Ablası’ eski Turizm ve Kültür İl müdürü Aysun Çelenk HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın danışmanı oldu.
Hatay’lı Turizmciler tarafından Turizmin Atom Karıncası olarak sevilen başarılı eski müdür Aysun Çelenk’in HBB’de Turizm’den sorumlu danışman olarak göreve gelmesi Hatay’lı Turizmciler tarafından memnuniyetle karşılandı.
HBB’nin bölgedeki Turizm destinasyon bölgelerine ve tesislerine sahip çıkması, bu yöndeki yatırımların ve yeni projelerin hayata geçirilmesi yönünde olumlu katkıları olacağına inanılan Aysun Çelenk’in HBB’de göreve başladığını duyan turizmciler Çelenk’e hoş geldin ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini sundular.
Turizm sektöründeki deneyim ve birikimlerini Büyükşehir Belediyesi’nin olanaklarıyla birleştirip bölgeye faydalı yeni projelere imza atması beklenen Aysun Çelenk’e ziyarette bulunan İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun ile yönetim kurulu üyeleri Halit Özden, Cahit Sapmaz, Burhan Abacı, İskenderun Lokantacılar odası başkanı Hidayet Şahinoğlu, eski turizm ilçe müdürü ve turizm rehberi Hüseyin Alkaç, turizm sektörüyle ilgili beklenti ve sorunları da dile getirerek fikir alış verişinde bulundular.

IMG_2323 IMG_2327 IMG_2334

Önceki İçerikİSKENDERUN BELEDİYESİ’NDEN TÜRKMENLERE YARDIM SEFERBERLİĞİ
Sonraki İçerikDerbi de Kardeş payı