ŞEHİT PAMİR MEYDAN PARKI İLE ESTETİK GÖRÜNÜME KAVUŞTU

İskenderun Belediyesi’nin park bahçe ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kentimize yeni bir park alanı oluşturan İskenderun Belediyesi’nin bu yöndeki gayretli ve titiz çalışmaları sayesinde vatandaşlarımızın oturup dinlenebileceği bir park kazandırılırken, ayrıca kent merkezi estetik açıdan da güzel bir görünüme kavuşuyor.
İskenderun Şehit Pamir Caddesi’nde Boyacılar Parkı yanında bulunan Meydan’ın park düzenlemelerine sona doğru gelindi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları sonucunda Meydan eski halinden kurtarılarak vatandaşlarımızın dinlenebileceği park haline dönüştü. Şık ve estetik bir görünüme kavuşan Meydan, şehir merkezinin can damarı olacak.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentin muhtelif yerlerinde park ve bahçe çalışmalarına devam edileceğini söyledi. Otopark konumunda olan Meydan Alanı’nı park olarak düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Çalışmalarımız bitmek üzere. İskenderun şehir merkezinde vatandaşlarımızın dinlenebileceği nezih bir park alanı oluşturduk. Bu gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun!” diye konuştu.

DSC_0319 DSC_0321 DSC_0322 DSC_0327

Önceki İçerikArçelik Özkayalar’da yılın öğretmenine televizyon hediye edildi
Sonraki İçerikBAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN ÖĞRETMENLERE HEDİYE