BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN ÖĞRETMENLERE HEDİYE

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlere çeşitli hediyeler vererek eğitimin fedakâr temsilcilerinin Öğretmenler Gününü kutladı. Ülkenin geleceğine yön veren öğretmenler için İskenderun Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler hazırlandı.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatıyla, öğretmenevi de ziyaret edilerek emekli öğretmenlere hediyeler verildi. Üzerinde Başkan Seyfi Dingil’in “Gelecek Nesillerin Mimarı Öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun. Yeni nesil, öğretmenlerin eseridir.” notunun yer aldığı hediyeler öğretmenlere teslim edildi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür eden öğretmenler, “Öğretmenler gününde Belediye Başkanının jesti bizleri duygulandırdı. Başkanımıza ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar. Tüm öğretmenlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyleyen Başkan Seyfi Dingil, “Bizlerin bugünlere gelmesinde emeği olan tüm öğretmenlerimiz bizim için çok değerlidir. Bizlerin hayatlarında önemli bir yere sahip öğretmenlerimize, hediye vermek istedik. Bu duygular içerisinde her zaman için öğretmenlerimizin yanındayız. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum”şeklinde konuştu.

DSC_0131 DSC_0138 DSC_0139

Önceki İçerikŞEHİT PAMİR MEYDAN PARKI İLE ESTETİK GÖRÜNÜME KAVUŞTU
Sonraki İçerikBarış, Huzur ve Güvenli Bir Ortam İstiyoruz